Despre Apostrof

 

Suntem o companie care s-a infiintat acum 15 ani dar ne-am pastrat la fel de proaspata pasiunea pentru tehnologie.

Suntem atenti, conectati la informatie si ne place sa folosim inovatia si creativitatea in solutiile IT pe care le oferim clientilor nostri.


a-logo

Components.ro by Apostrof

In 2016 am inceput sa dezvoltam components.ro, propria noastra solutie CMS care poate rula atat in sistem cloud cat si pe un server de hosting, CMS prin care dezvoltam si intretinem site-urile clientilor nostri.

components.ro

Apostrof CMS
anul 2016
a-logo

i-notify.ro by Apostrof

In 2015 am lansat impreuna cu partenerii nostri din SUA ”i-Notify”

”i-Notify” de la Apostrof este un serviciu care permite efectuarea de programari, solicitand o confirmare direct catre solicitant, pe email sau folosind mesaje text – SMS.

Orice programare facuta prin intermediul sistemului poate fi confirmata, infirmata sau reprogramata de catre utilizatori.

i-notify.ro

Apostrof I-Noify.ro
anul 2015
a-logo

e-Shop by Apostrof

In 2014 am accesat fonduri europene si am reusit sa lansam propria nostra platforma de comert electornic care permite rapid constructia de noi magazine online, cu template-uri predefinite, produse, categorii.

Apostrof E-Shop.ro
anul 2014
a-logo

Consultanta in zona IT

Am decis sa pastram o singura companie, Apostrof. Am inchis linia de asamblare de computere, am decis sa oferim numai consultanta in IT si sa ne concentram pe servicii software si pe propriile noastre produse.

intre 2010 si 2014
a-logo

Happyfish - cel mai bun site video din România

Produsele noastre au crescut in popularitate si au primit premii serioase din industria online. Happyfish a câștigat la Ronewmedia premiul juriului și premiul de popularitate pentru cel mai bun site video din România.

Apostrof HappyFish
intre 2008 si 2009
a-logo

Am devenit parteneri in Green Media Chanel

In 2007 am devenit parteneri in Green Media Chanel, companie media online care detinea site-urile www.happyfish.ro, www.greenchannel.ro, www.sistersmagazine.ro.

Green channel
anul 2007
a-logo

Am inceput sa investim in logistica

In 2006 am investit foarte mult in logistica, intr-o linie de asamblare de computere si am inceput sa ne gandim la primul nostru produs software, un e-Shop cu hosting in cloud cu o logistica impecabila si cu integrabilitate maxima cu aproape orice pachet software.

anul 2006
a-logo

Am infiintat Blue Dot Distribution

O companie care importa componente de computere si periferice din Statele Unite, Europa si Asia.

Aria noastra de servicii s-a largit. Am inceput sa prestam servicii de software, asistenta tehnica, asamblare si vanzare de computere.

Partenerii nostri cei mai importanti au fost Reznitech Co din New York, USA, H&P Service and Trading GMBH din Munchen, Germania, Logique IT Export din Nisa, Franta.

intre 2004 si 2005
a-logo

Am achizitionat Apostrof

In 2003 am achizitionat Apostrof, o companie care vindea telefoane mobile.

Am transferat toti clientii pe noua companie, am renuntat la vanzarea de telefoane si am continuat pana astazi ca Apostrof.

anul 2003
a-logo

A aparut Content Logic

In 2002, eu si partenerul meu de atunci ne-am hotarat sa deschidem impreuna o companie care oferea “servicii IT cu livrare la domiciliu”.

O parte importanta a serviciilor noastre a fost furnizarea de site-uri web catre companii ca o solutie completa care includea crearea, mentenanta si administrarea. Am fost preocupati mereu de continutul furnizat in site-urile web si de aceea compania se numea: Content Logic.

Dupa mai bine de 6 luni de munca si primii clienti castigati am avut si primul nostru angajat, part time. A ramas cu noi timp de 15 ani si inca face parte din echipa noastra.

anul 2002